• Yenilendi
ZXY-NAN CD Saklama Kutusu CD Tepsisi Medya Raf Depolama ve Organizasyon Kayıt Standı için 50 CD Tutar (Renk : Beyaz, Boyut :

ZXY-NAN CD Saklama Kutusu CD Tepsisi Medya Raf Depolama ve Organizasyon Kayıt Standı için 50 CD Tutar (Renk : Beyaz, Boyut :

₺ 211.50

Oynatmak için bir sonraki albümünüzü bulurken depolamayı kolayca çevirin. SIZE MÜKEMMEL BOYUT : 26 X13. 5 X12.5 CM,bu CD saklama kutusu,diğer CD saklama kaplarından daha fazlasını tutarken, evinizdeki çoğu alana sığacak kadar kompakttır. ATTRACTİVE ÇEKİCİ tasarım : Klasik,Vintage,Retro Tarzı Kayıt Saklama/Taşıma Çantası,herhangi bir ev dekorunu vurgular. ✔ BEŞ yıldızlı CD düzenleyici : benzersiz kilitleme tasarımı, CD saklama kutularının en uygun CD rafı depolama alanını oluşturmak için istiflenmesini sağlar.Ürünün kalitesi iyi değilse, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ürünün kalitesi iyi değilse, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Boyut : 26 X13. 5 X12.5 CM| Renk : Beyazımsı, pratik ve modern kayıt tutkunları için tasarlandı : masaüstü standı, plak çalarınız tarafından, bir masada, rafta veya koleksiyonunuzu gururla paylaşmak istediğiniz başka bir yerde harika görünüyor.Kayıtlarınızı Şık Bir Şekilde Korur.Paket içeriği : 1 adet,kayıt saklama kutusu.Not : Ürün dışında resimde gösterilen diğer öğeler sadece referans içindir ve dahil değildir.Uyarı : Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Müşteri memnuniyeti bizim bir numaralı önceliğimizdir.Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen satış sonrası ekibimize e-posta göndermekten çekinmeyin.Anlayışınız için teşekkürler ve alışveriş anınızın tadını çıkarın!.

Ürün Özellikleri

Alıcılar da